Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comment


    • Kakva igra kavo mucenje sinoc,zao mi je sto sam gledao. Tim da dozvoli da 7 minuta 3 gola,sa takvom renomeom treneru bilo gotovo posle meca. Sreca na cvjeta u Ligi nikome,pa stojimo tu dje smo. Sredina nema je,odbrana takodjer,da nije Mark-a vise golova bi primili sigurno

      Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

      Comment


      • Ne znam zbog cega je dovodio Firpa ako mu on nece igrati kada Alba nije spreman a bas je Valverde govorio kako mu treba alternativa za Albu.

        Comment


        • Fudbal je sport i sastavni deo igre jesu porazi. Ali Barsa ove sezone sebi previše dozvoljava,,,Sve su to dobri igrači, samo ih treba malo bolje posložiti i motivisati, a Valverde očigledno nije taj ključni faktor. I dalje mislim da je najveći problem kod trenera... Sledeći problem je razočarenje ekipe zbog nedovođenja Neimara, a zatim i odnos prema Rakitiću, jednoj od Barsinih ikona. Sigurno je da pojedinim igračima, a tu mislim na sve osim na golmana, Mesija i Suareza, nije sve jedno i nemogu opušteno da daju sve od sebe kad vide kako se klub odnosi prema Rakitiću... Polako nestaje ona Barsina klupska atmosfera, na principu svi za jednog, jedan za sve i bojim se da će se desiti sa Barsom nešto slično kao što se dešava sa MU, drugim rečima, raspad sistema. Da stvar bude još gora i da doprinosi ovoj magli u LL jeste činjenica da i kod ostalih klubova ne cvetaju ruže. Tako Barsa i dalje ima privid prvog mesta, al ne zato što je to zasluženo, nego zato što timovi koji je prate takođe igraju ispod svake kritike, prvenstveno Real i Atletiko, da ne spominjem ostale.
          Inače, da ne bude zabune, ja sam veliki fan Barse, ali spram godina (62) pokušavam da budem realan.

          Comment


          • U jbt 62, jedino ako ne trolujes Secas se Krojfa sunce ti zarko

            Comment


            • Tempus fugit
              C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

              Comment


              • Originally posted by Prototype View Post
                U jbt 62, jedino ako ne trolujes Secas se Krojfa sunce ti zarko
                Ma stvarno sam mator, ko biblija , a volem fudbal ko da sam mali...
                A Krojfa, kako se ne bi sećao. Jedino što tada nismo imali ni SK tv, ni Arenu, ni Eurosport... Sećam se nemačke SP 1974 i Argentine 1978, ako ne grešim i onda sam imao prilike da ga malo više gledam i uživam u njegovim majstorijama, mada Holandija tada nije uspela da se okiti zlatom.
                A što se tiče jučerašnje utakmice sa Slavijom... šta reći? kad ne možeš da pobediš jednu Slaviju kod kuće, čemu možeš da se nadaš u nokaut fazi? Dembele definitivan promašaj, pa taj čovek je umetnik da izgubi loptu bez faula, ko Suarez. Prosto ne zna šta bi s njom, a od deset kontakata možda jedan ili dva poteza imaju smisla. On nikad neće moći da rešava utakmice i takvih kao što je on ima na tržištu za mnogo manje novaca...Onda uvedu ižvakanog i destimulisanog Rakitića, pa šta oni od njega očekuju posle svega što se izdešavalo? Još je odbrana juče bila na nivou, donekle. A jedino Mesi dolazi do nekih šansi i prilika, a kao što kaže Venger, to nije dobro za tim oslanjati se samo na jednog igrača, pa makar to bio i Mesi. A ostali? Očigledno nije dovoljno što su se Grizman, De Jong i Vidal prilično trudili...ostalo je gorkih 0:0, umesto da još juče prebrode grupnu fazu.

                Comment


                • David Villa je objavio da na kraju sezone zavrsava fudbalsku igracku karijeru. Sigurno jedan od najboljih napadaca ikada i bas je sjajna stvar sto je igrao za Barcu i pritom osvojio Ligu Sampiona u velikom stilu.

                  Ne treba zaboraviti ni njegove velike partije u La Ligi.

                  Comment


                  • Gledam Grizmana u reprezentaciji, igra više u sredini, kao Kutinjo u Bajernu. Protiv albanije jedan gol je namestio, drugi dao... A u Barsi, ni jedan ni drugi se ne koriste na pravi način, zna se zbog čega. Pitanje je zašto su ih uopšte i kupovali za te silne novce kad je očigledno da ih niko ne može smatrati promašajima? Pre će biti da Barsa ima dosta novaca pa može kako hoće, pa nek košta kolko košta.

                    Comment


                    • Dembele opet povreda, oko 10 sedmica oporavak.

                      Comment


                      • Gledam neke svoje prethodne postove u ovoj temi, baš sam bio razočaran na početku sezone... Sad je nekako drugačija priča, obezbeđen prolaz u l.š., prvo mesto u l.l., a od preostalih četiri ligaške utakmice do kraja godine Barsa tri igra kod kuće. Podigli su nivo i formu, mislim da će ući u meč sa Realom sa puno samopouzdanja, na krilima Mesija ...

                        Comment


                        • Bez Busquetsa, ok.



                          Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

                          Comment


                          • Kakav je ovaj mali Todibo?

                            Comment


                            • Meni se svideo u meču lš u gostima kod Intera, sasvim ok, al će mu trebati puno strpljenja da se dokaže pored Pikea, Umtitija i Lenglea...Još ako se jednog dana ispuni želja Frenkija de Jonga da DeLiht dođe u Barsu, onda će Todibo ići negde na kaljenje...

                              Comment


                              • Rossonero pita bas zbog toga jer bi Todibo mogao u Milan na pozajmicu u predstojecem prelaznom roku.

                                Todibo se dobro pokazao u utakmicama na kojima je igrao ali to je jako mali broj utakmica za ozbiljniju analizu. Protiv Intera je odigrao najbolju utakmicu definitivno.

                                Comment

                                Working...
                                X