Your Google Adsense code here
Odg: Liga Sport klub
dobar predlog, ali da se igraju popularnije lige, da ne igramo 5 vajcarsku i te fore i da se ograni?imo na sreda subota i nedelja da budu kao tri kola u jednoj nedelji, jer neki moda ne mogu da stignu da odigraju zbog obaveza ba svaki dan.. ????
2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
Ok,to zvu?i dobro.
?ekamo ostale da se prijave...i MOD-a sa njegovim sugestijama...
eov mene,prijavljujem se ;D
Senior Member
- Moć reputacije
- 542
evo ja prijavljujem moju ribu, ona voli da se kladi ;D
Senior Member
- Moć reputacije
- 542
Senior Member
- Moć reputacije
- 517
Trenutno prijavljeni:
1.DexDexter
2.Patriota,
3.NEPatriots
4.maximus
5.dr dule
6.LeBron James...
[quote author=crystal link=topic=400.msg12353#msg12353 date=1196251244]
Unapred se izvinjavam urednicima ove teme to su moja pitanja 

Oduvek su me zanimali odgovori na slede?a pitanja. 
Zato se ljudi klade? Da li je to samo zbog mogu?nosti 'zarade' novca na veoma lak na?in? Kada se neko kladi i posle toga prati utakmicu koju je tipovao (valjda je ovo dobar izraz
) jer tada uiva u sportu tj. u toj utakmici ili prati samo da bi video rezultat? Ta?nije, jer se nervira zato to je tim ili pojedinac na koga se kladio izgubio ili zato to je izgubio mogu?nost zarade.
Da se li istinski fanovi nekih klubova ili sportista klade uvek na pobedu njihovih miljenika, iako znaju da je protivnik bolji i ima ve?ih izgleda da pobedi?
Ako ova moja pitanja remete vau temu, izbriite ceo ovaj post. 
Unapred hvala na odgovorima i pojanjenjima. 
VAMOS SPORT I PRAVE VREDNOSTI U IVOTU 
[/quote]
to ti je jedan vid zabave, da uz utakmicu i neto zaradi, opte je poznato da malo ko je zaradio u glavnom je vie izgubio, nego to je dobio. Kladionica samo pove?ava strast prema nekoj utakmici i sa vie panje i interesovanja prati odre?eni me?, moe da bude tako a i ne mora, zavisi od individue. Sportisti se nikako ne klade na svoje me?eve to je naravno zabranjeno, dok fanovi ponekad utakmice svojih timova iskoriste da tipuju na njih jer su sigurni u njih vo?eni strastima, a ako tipuju protiv njih barem ja idem onom logikom bi?u sre?an pobede a ako izgube lake ?u podneti. Kladionica ti do?e kao sport uz sport, ako se tako shvati i onda ume da bude interesantan. ovako je iz mog ugla.....
2008. SK Nfl.com Fantasy Champion
[quote author=Patriota link=topic=400.msg12361#msg12361 date=1196258364]
[quote author=crystal link=topic=400.msg12353#msg12353 date=1196251244]
Unapred se izvinjavam urednicima ove teme to su moja pitanja 

Oduvek su me zanimali odgovori na slede?a pitanja. 
Zato se ljudi klade? Da li je to samo zbog mogu?nosti 'zarade' novca na veoma lak na?in? Kada se neko kladi i posle toga prati utakmicu koju je tipovao (valjda je ovo dobar izraz
) jer tada uiva u sportu tj. u toj utakmici ili prati samo da bi video rezultat? Ta?nije, jer se nervira zato to je tim ili pojedinac na koga se kladio izgubio ili zato to je izgubio mogu?nost zarade.
Da se li istinski fanovi nekih klubova ili sportista klade uvek na pobedu njihovih miljenika, iako znaju da je protivnik bolji i ima ve?ih izgleda da pobedi?
Ako ova moja pitanja remete vau temu, izbriite ceo ovaj post. 
Unapred hvala na odgovorima i pojanjenjima. 
VAMOS SPORT I PRAVE VREDNOSTI U IVOTU 
[/quote]
to ti je jedan vid zabave, da uz utakmicu i neto zaradi, opte je poznato da malo ko je zaradio u glavnom je vie izgubio, nego to je dobio. Kladionica samo pove?ava strast prema nekoj utakmici i sa vie panje i interesovanja prati odre?eni me?, moe da bude tako a i ne mora, zavisi od individue. Sportisti se nikako ne klade na svoje me?eve to je naravno zabranjeno, dok fanovi ponekad utakmice svojih timova iskoriste da tipuju na njih jer su sigurni u njih vo?eni strastima, a ako tipuju protiv njih barem ja idem onom logikom bi?u sre?an pobede a ako izgube lake ?u podneti. Kladionica ti do?e kao sport uz sport, ako se tako shvati i onda ume da bude interesantan. ovako je iz mog ugla.....
[/quote]
Upravo tako!to je jedan vid zabave,a i povecava ti interesovanje za neku utakmicu,uglavnom postoji pravilo da treba biti ravnodusan prema svim timovima,ali makar u mom slucaju nije tako,ja uvek igram na svoj tim,racionalno ili ne,jer jednostavno ne mogu da navijam protiv njega,ali ako on pobedi imam duplu srecu(kao kad sam dobio 2000 kad su patriotsi dobili coltse),dobio je moj omiljeni tim protiv timja koji najvise mrzim i jos dobio 2000 djunti,lepo zar ne ;)
Crystal ako ti treba neki tiket samo reci