Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zlatna lopta

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pirlo nije igrao LS ali i pored toga daleko najjaci igrac Kalca i daleko najjaci igrac EP, sad sto je Iniesta proglasen je nesto drugo, znamo kako funkcionisu dodele nagrada poslednjih godina i kako se Spanci guraju.

    Ozil je podbacio u polufinalu LS i polufinalu EP, stoga nikako pre Pirla. Mozda ima mesta za obojicu ali nikako pre Pirla. U finalu EP nije nista mogao jer su ostali podbacili pod presingom Spanaca, jednostavno su ih unistili ali ono sto je on radio svaku utakmicu ostalu na EP je poezija i ubedljivo je bio iznad konkurencije.

    Pirla ne bih poredio sa Ozilom nikako i ne samo sa njim. To je genijalac i kompletan igrac kakvog nema, uskracen za mnoge nagrade i nikada dovoljno cenjen. Ozil kad bude vukao tim na nacin na koji to Pirlo radi, mozemo da pricamo.
    sigpic

    Comment


    • Hummels je protiv Italije bio najveca rupa u Nemackoj, covek nije znao gde udara. Kao levat ispadao protiv Balotelli-a.
      sigpic

      Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

      "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

      Batica Wilshere je gospodin covek...

      All hail the Chan-Chan man!

      Comment


      • Godina 2006 Cannavaro uzima Zlatnu loptu ispred Zinedina Zidanea i od tada ta nagrada gubi svaki smisao !!!

        Za koga je ko glasao(kapiteni,selektori i novonari):
        http://www.fifa.com/mm/document/ballond'or/playeroftheyear(men)/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf

        Selektor Tajlanda Biskvitu dao 5 poena, baš me čovjek fino nasmija
        Last edited by edohz; 08-01-13, 00:35.

        Comment


        • Bane car za CR-a i za Titu.

          Dok Spahic ne voli Ronalda nikako.
          sigpic

          Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

          "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

          Batica Wilshere je gospodin covek...

          All hail the Chan-Chan man!

          Comment


          • Originally posted by Ivan Piper View Post
            Komedija od sastava.
            Potpis !

            Comment


            • Vucinic najjaci
              Bufon,Pirlo,Ibrahimovic

              Comment


              • Spoiler


                Dodat Mesiju 12 ;)



                Kaka
                Ronaldinho
                Shevchenko
                Ronaldo
                Rivaldo
                Zidane
                Weah
                Maradona
                Van Basten
                Gullit
                Cruyff

                Comment


                • Serem se ja na ovaj sastav...dje im je obraz!?Majka mu stara...trebali su zbog fudbala malo da promijesaju ovo a ne sve da bude Real/Barsa...i Falkao
                  Ja idealan tim za 2012. ne mogu da zamislim bez jednog Drogbe koji je objasnio svima u LS Da ne idem dalje...

                  Comment


                  • Cavi i Inijesta uzeli Euro, Kristijano uzeo ligu, Mesi nista i naravno loptu uzima Mesi. Vjerovatno zato sto je dao najvise golova. Nema problema. 2011. Ronaldo dao vise golova, nagradu uzima Mesi jer je uzeo ligu. 2010. Snajder uzeo duplu krunu, igrao finale SPa, Inijesta i Cavi uzeli SP i ligu, Mesi nista prema njima ali opet Mesi uzima. Neko se ovdje opasno zajebava mescini.

                    Sto rec' o sastavu, odavno smijesniju listu ne vidjoh. Filip Lam je izmislio fudbal za sve bekove svijeta, bilo lijeve, bilo desne. Filip Lam moze da igra i lijevog i desnog beka podjednako dobro. Kao takav morao je da bude ispred Alvesa. Marselo je imao strasnu sezonu ali je Lam bolji igrac.
                    Tijago Silva je daleko, ali daleko najbolji stoper svijeta. Za najboljeg igraca se ne racunaju trofeji, a za najbolji sastav se racunaju? Zanimljivo. Ali sto rec' za Cavija Alonsa. Obozavam tog igraca, gospodin veliki ali da je ispred Pirla bio prosle godine i ispred Jaje Ture je strasan, ali strasan apsurd. Andraa Pirlo je razlog zbog cega je Juve ponovo veliki. Osvojio Skudeto i presmijesnu po imenima reprezentaciju Italije doveo do finala, ej finala. E nije zasluzio nagradu za najboljeg igraca Eura samo zato sto ga je Cavi najblaze receno unistio u finalu!
                    Mesut Ezil ima vise asistencija nego Cavi i Inijesta zajedno, to treba porediti, zasto Pirla sa njim?
                    I najveca prevara je Falkao, Didije Drogba je covjek koji je na svoja stara pleca iznio LS i naravno da ga nema. Ovdje opet imamo da nisu trofeji bitni. I tako, u svakom slucaju nista novo. Cavi i Inijesta osvajaju mnogo vise od Mesija i dobijaju da ne recem sto.
                    Lionel Mesi je jedini covjek, jedini koji ima vise zlatnih lopti nego golova na najvecem i najvaznijem fudbalskom takmicenju, SPu. A Lionel Mesi nije kao Seva ili Vea sto su bili da nema saigrace u reprezentaciji, on ima velesilu. Nema cak ni Kopu.
                    sigpic

                    Comment


                    • Ljudi,danas je sve marketing,nema vise onog fudbala od pre 12 godina kada se igrao najbolji fudbal,ovo danas je sranje,moram tako da se izrazim,pa oni su samo iz Barse i Reala birali igrace,samo oni igraju fudbal? I za Mesija,svaka njemu cast sta je sve postigao,ali da osvoji 4 puta zaredom titule?tu je pre svega marketing radio,pa sta mislite cije ce dresove klinci sirom sveta da kupuju?Od Mesija,Inijeste,Cavija,Snajdera,Persija ili Runija?Pa od Mesija naravno,pa novinari bruje o njemu svaki dan,Da je Spanska liga jaka kao sto je bila pre 10 godina onda bi mogli nesto da pricamo o njemu,ljudi pa njemu se protivnicki igraci sklanjaju,isto kao i fudbaleri Leverkuzena,dok se on seta kroz odbranu oni ga samo gledaju...
                      Last edited by Vule_89; 08-01-13, 10:53.

                      Comment


                      • Kako je Mamba izdominirao.Oplako sam.


                        Originally posted by D-Wade View Post
                        Hummels je protiv Italije bio najveca rupa u Nemackoj, covek nije znao gde udara. Kao levat ispadao protiv Balotelli-a.
                        E tu gresis, moj prijatelju.Da je najgori bio u odbrani nije.Da je krivac za jedan gol jeste, ali ne moze se samo na njega svaliti krivica za to posto udela u tome imaju i Badstuber i Boateng(on je bio blizu Humelsa i Kasano je presao obojicu).Svajnstajger i Lam su debelo podbacili, a od njih se vise ocekivalo.Lam zakasnio kod postavljanja ofsajd zamke pa je zbog toga Baloteli pobegao stoperima Nemacke.
                        Humels ma koliko god podbacio u tom mecu bio je najkonstantniji igrac Svaba na EP i on i cela odbrana je imala los dan.A i tu polusezonu u Dortmundu je odigrao maestralno, i nije imao do susreta sa Italijanima velikih kikseva u 2012.Kasnije je vukao povredu sa EP ili gde vec pa je ostatak 2012 godine odigrao ispod svog nivoa.Da ne spominjem guranje Tonija Krosa na krilo protiv Italijana.Lev je bio glavni krivac zbog igraca koje je izveo na teren, kasno se setio Klosea i Rojsa koji su trebali poceti od prvog minuta.

                        Stavljanje Alvesa i Pikea u World XI je ravno vredjanju ljudske inteligencije.Bolju godinu su imali Silva(za kog sam se utripovao da nije proslog leta presao u PSZ i nisam ga uzimao za ozbiljno do sada xD), Humels i Kompani od Pikea.

                        Ali kada pogledas sve, fudbal ko da se igra u Spaniji, tacnije u Realu ili Barseloni, ostale ko ****.Dzaba njima svi uspesi koje ostvare u tekucoj godini kada ce uvek biti neko iz Reala ili Barse pre tebe.Ko da se fudbal i ne igra u Italiji, Engleskoj, Nemackoj i u drugim zemljama.
                        Last edited by Ricma; 08-01-13, 12:15.

                        Comment


                        • Najjaci komentar za tim godine:

                          Ashley Cole: I need a Spanish passport to get in World XI.
                          Moze se odnositi na sve koji nisu usli a trebali su.
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

                          Comment


                          • Zao mi je jbg sto Ronaldo nije osvojio Zlatnu loptu, al' sta ce decko, rodio se u pogresno vreme.

                            Xavi i Iniesta ne razumem zasto su uopste u XI, trebali su Pirlo i Ozil pre njih.

                            Ne razumem zasto uopste guraju taj trio iz Barselone kad u proteklih 4-5 godina nisu nista osvojili, potpuno nezasluzena individualna priznanja za njih trojicu.

                            Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

                            Comment


                            • Čeh je realno bio najbolji golman u prošloj godini.
                              СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

                              Comment


                              • Vrhunac ceremonije




                                Kakva je to kraljina Pa koji ce k.... on tamo? Presmijao sam se kad sam ga vidio...Mogao je i on lagano u ovih najboljih XI s obzirom da je trenutno svjetska tema br 1 njegovo drzavljanstvo



                                atrakcija

                                Comment

                                Working...
                                X