Praznik fudbala i u Šopiću. U kupu FS Beograda u drugom kolu 16.10.2019 u Šopiću gostuje ekipa Teleoptika. Biće veoma zanimljivo ispratiti ovaj duel iako naravno ekipa Teleoptika potpuni favorit.
Paklen je bio igrac, steta sto nije imao radnu etiku, mogao je biti jedan od najboljih ikad. Zlatno doba Serije A i Savicevic kao jedan od najboljih fudbalera jedne takve lige, samim tim i svijeta. Zastrasujuce, ali mogao je mnogo vise. S tim sto naslov klipa nije dobar, nije bio krilo, mogao je da igra i po krilu ali definitivno nije bio krilo.
Haha, čega si se setio legendo. Dobro, oni su mali klub i normalno da su se uplašil i borili da u što povoljnijim okolnostima igraju.
Samo su se malo zeznuli. Slali su poljupce našim navijačima i žargonski pederisali su se, što su naši navijači onako u formi od demonstracija, igralo se par dana pred 5. oktobar, shvatili kako su shvatili.
Onako u punom gasu(sećam se priča, nisam prisustvovao jer sam tad imao 5 god, ali sam slušao o ovome), lepo su se proveli fanovi lisica.
Spoiler
Bilo bi bas zanimljivo da je igrao pod Murinjom, Zidan je najbolji igrac protiv kojeg je igrao, logicno.
Djecak na slici je?
![]()
Snajder?
A u pozadini Overmars, a za ovog crnca nisam siguran. Finidi ili možda Bogarde.
Izmenio/la Jax Teller; 21.11.2019 u 11:02.
Jebi se...
Ajmo novo pitanje... Ko je crnac?
Spoiler
Ja mislim da je Finidi George. Nisam siguran, al svakako me podsjeća.
Finidi je u pitanju.
Spoiler