Dajlte Link za zreb ljudi...
Dajlte Link za zreb ljudi...
Muceni Grigor, opet ce dobiti po usima, peti put uzastopno.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Tek se sad pojavio i to samo ovako
Sent from my MI 6 using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Rodzer ima najtezi zreb.
Nije da nismo navikli.
EDIT: Eto sanse za Kirijosa da odmeri snage sa Nolom![]()
Izmenio/la Mr. Wolf; 10.08.2019 u 01:05.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Nikako mi se ne svidja. Sve sami serveri kod Novaka + naravno Federer u njegovoj polovini.
Od velike trojke Nadal ubedljivo najbolje prosao.
Odlicno sto je Roger u Novakovoj polovini i kirios,daj sve malere da bacimo na Sinsi,po meni totalno nebitan turnir osim u smislu bodova
Nik ce biti nosilac na Uso,tako da ce morati teoretski 2 meca da dobije do potencijalno Nivaka Rafe Rogera...to je dobro
Prenosi li SK mečeve
Fin zreb ima Novak.
Taman da ispadne u drugom kolu i da dodje na US sa jednim zvanicnim mecom od W. Da se ne umara, da stedi snagu.... Sta ce mu mecevi...
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ako si sarkastican zbog Kanade, nisi u pravu. Neka ju je preskocio, bilo bi malcice previse nakon osvojenog W da veze Kanadu, Cinci i USO. Dosao bi na slem totalno izdusen. A i nema sanse da ispadne u drugom kolu, eto mozda to trece sa Kiriosom.. ali mislim da ce Novak odje da grize isto kao i prosle godine. Jeste da je put do finala preko Dimitrova i Cilica laksi nego preko Kiriosa i Federera, ali mislim da ce se boriti maksimalno.
Trece je sa Iznerom.
Cetvrtfinale je eventualno Kirijos. Ali nece on dogurati dotle.
Prosle godine mu je ovde bio izuzetno tezak zreb.