Joj prve grupe....Znaci no comment... Al zato grupa B je bolesna...
Po meni u ovoj grupi Nemci ce proci, al ova tri tima ce se zestoko boriti za drugo mesto... Grupa C uposte nije za potcenjivanje, Prandeli je sastavio odlican tim, Spanci su Spanci, tvrdi Irci, i uvek neugodni Hrvati... A D grupa, moze svasta da se desi, Englezi i Francuzi su kiks ekipe, pogotovo sad sto nema Runija u grupnoj fazi, pa se domacini i Svedjani mogu nadati necemu...
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Zar nisu Ukrajina i Poljska u drugoj casovnoj zoni, pa je to po njihovom lokalnom vremenu 18:00 i 20:45, pa je zbog toga nama sat vremena ranije?
Sedam debila je gleda iz auta
Nije vreme napisano po njihovim vremenskim zonama već po britanskom i američkom, bar na sajtu GOAL.COM
S tim što ja to nisam videla, pa stvaila američko
Ispravila sam.
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Hajde Grobari, neka se jave pošto su oni imali priliku ići u Donjeck. Koliko ima putovati do tamo, kako avionom tako autom ?
Kontamo prijatelj i ja da se ispalimo među Engleze kada budu igrali protiv Francuza.
SAMO JEDAN KLUB ISTINSKI SE VOLI OD ROĐENJA- TO JE LJUBAV KOJOJ NI SMRT NE MOŽE REĆI DOVIĐENJA !