Vala ako je Salou bio tamo sezonu i pol bez osvojene titule, istrpeće i Radonju najmanje toliko.![]()
Vala ako je Salou bio tamo sezonu i pol bez osvojene titule, istrpeće i Radonju najmanje toliko.![]()
Izmenio/la dekkard; 01.04.2018 u 10:48.
Bez trolovanja ...DR osvaja titulu..ko nevrruje..moze da se kladi sa mnom..Imate fore do utakmice sa Ulmom..Uspeh u Srbiji pa i CG se ne trpi..kao da je ispao iz lige ..preskakao iz stranke u stranku i ispumpavao pare gde je stigao i td..da ne idem dublje..
Mogu i u Alimpijevu ali bez trovanja teme![]()
I u Minhenu se vodi buna protiv Pesica i Miska...Nisu nesto odusevljeni...mada nije jos zvanicno, ne vidim nigde po nemackim novinama![]()
Једна титула мења све.Баш ме занима на колико ће да потпише.
Sve ispod 2godineje smesno...2-3 godine cenim gotovo izvesno..Nece biti lako, jaka je nemacka liga ove godine..
Zajeba ga dim vide crveno belu boju pa ode u taj Minken gde god da je...
za njim će na leto i
A Bavarci će uživati u plesnim pokretima...
![]()
Ma trener mora biti dobar motivator i odradio je pola posla...Ocekujem da pojaca minutazu Jovicu,Zirbesu da ide na sigurnu kartu..smanjice Hobsu...mislim da je Bartel po njegovomukusu ali i ovaj lazni slovak gavel.....
Nema on tu sta puno da menja, sem minutaze i rotacije..mozda par nekih akcija i to je to, njegovo je da motivise tim maksimalno i da uzme prvenstvo, sve ispod titule je neuspeh i to se mora naglasiti odmah...
Ako osvoji titulu, onda ide budzet 25m+ sigurno za EL i onda ce biti interesantno leto...
Cibers je los (da ne kazem ocajan) ove sezone, posebno u defanzivi. Nema sumnje da ce procvetati ofanzivno sa Radonjom.
Mislim i da je Lučić po ukusu koac Raa.
Dobro je sto ce Radonja imati vremena da spremi ekipu do odlucujucis borbi u polu i finalu.
I do dolaska DR-a Minken mi je bio najsimpaticnija ekipa iz De, sada cu poceti i da navijam za njih![]()