Jedva cekam...nadam se da ce neko da provali one sajtove nemacke, holandske ili koje vec gde smo sve imali u HD-u, kao u Sočiju![]()
Jedva cekam...nadam se da ce neko da provali one sajtove nemacke, holandske ili koje vec gde smo sve imali u HD-u, kao u Sočiju![]()
Kako Srbija stoji sa brojem ucesnika?
Послато са 4027D уз помоћ Тапатока
Mislim da ih ima cetvoro. Ignjatovic, Stevovic I jos dvoje.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Jbg, zato Slovenija dominira...
Nego i naš bob sastav dobio pozivnicu naknadno, jer su neke države odustale, ali ih je naš prepametni komitet odbio...tuga šta rade, umesto da promovišu zimske sportove, oni ih još više kanale...a tim momcima bi svakako to puno značilo
Koje su to nase planine pogodne za skijanje, kad mi svake druge zime imamo problema sa snegom pola sezone, a o tezini staza da ne pricam. Mi (nase planine) o brzinskim disciplinama mozemo da sanjamo, a i za tehnicke samo do odredjenog nivoa ili godista osobe, dok ne preraste. A posebno sto se pripreme rade leti.
A za savez i komitet se slazem, mislim da mi za ostale sportove na otvorenom nemamo nijednu stazu ili skakaonicu (bob,cross country, biatlon, skokovi)
Izmenio/la colchonero; 06.02.2018 u 23:39.
Ima neki klinac iz Srbije u ski skokovima kazu veliki talenat ali trenira sa Slovencima i verovatno ce kroz koju godinu i nastupati za njih, jer jbg nasi nece ulagati u njega. Isto tako nas komitet nije dozvolio timu Nevene Ignjatovic da krene na ZOI iz nepoznatog razloga, i Nevena nije zelela da ulazi u tu pricu ali je rekla da je jako iznenadjena. Strasno...
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Ski skokovi čini mi se da sva takmičenja počinju od 13:30.Favoriti su Stoh,Tande i Frajtag,mada možda neko i i iznenadi kao Semenič u Zakopanama.Timsko zlato Poljaci ili Norvežani,Slovenci jesu uzeli srebro na svetskom pre koju nedelju,ali u ski letovima,teško će do medalje,verovatno će Nemci uzeti bronzu.
Pa vi pratite NHL koji je uništio hokej na ZOIbaš jadna odluka sve u svrhu novca, tako da ću igre uglavnom preskakati jer više nemam interesovanja kao nekad.
Bas bezveze odluka, ali sta da se radi...
Rusi napokon mogu da se nadaju zlatu a bila bi fora da ga, kao i obicno, ispuse![]()
Što li su obrnuli ove boje na opremi....ruska postavka ili slovenačka?
![]()
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.