Znaci onaj Hamilton (ako se tako preziva zaboravih) sto je igrao proslu sezonu u Italiji nije dosao (igra na pozicijama 2 i 3).
Znaci onaj Hamilton (ako se tako preziva zaboravih) sto je igrao proslu sezonu u Italiji nije dosao (igra na pozicijama 2 i 3).
Ne koliko ja znam.
Kobs se cesto pominje ali ni u to ne vjerujem.
Cini mi se da ste malo tanki na 4/5 poziciji jer mi trio Barovic/Nikolic/Meiers ne uliva poverenje...mozda gresim.
Na 4 imate Danila i Martina, obojica dobri za back up-a, ali rekao bih ne i za prvu cetvorku.
Opet prosle godine ste imali nakrckane igrace na svim pozicijama,pa niste licili na tim.
Ipak moze se u sezonu sa ovakvom linijom visokih, pa da se radi na doselekciji, ako se pokaze da treba.
Ipak, ono sto vam je neophodno po meni je klasican plej, Dzoni i Bamforth su kombo igraci, i tanko je to za ozbiljnu kreaciju, a tek ako uzmemo u obzir da je Dzoni vise povredjen nego zdrav, bojim se da cete biti u problemu.
Zato je po meni neki Cobbs ili nesto slicno pod moranje rekao bih.
Pored svega, imate mnogo gotivniju ekipu nego prosle godine, i bice zanimljivo
Na 4 i 5 su Ilic (izlazi iz povrede) , D. Nikolic, Hasan Martin, Mejers, Z. Nikolic i Barovic ( povrijedjen-mozda oko nove godine se ocekuje povratak, ali nikad se ne moze tacno reci). To je, tanko ili ne, to je to.
Kobs potpisao.Idemooooo
korektan igrač!
Sever celi sada se veseli
Idemooo
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Džastin Kobs, adut Budućnosti: Mnoge ćemo iznenaditi ove sezone
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...iti-ove-sezone
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako igrate ove sezone,koja je filozofija ovogtima, trenera..nisam gledao..ako moz eko ukratko![]()
3× ABA League champion (2015–2017)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
3× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Eto Losmi sve si vidjeo.
Jaki smo mnogo sta da ti kazem.