"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Jesi ispratio vest Stojanče da je umro Gordan Mihić, jedan od naših najvećih scenarista?
Izmenio/la dekkard; 14.08.2019 u 19:39.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
I mene nesto zabole zub, pa svako svoju ranu sisa.
Kad si tako otvoren - napisi i za koje si svoje"sledbenike" trazio ban sto u reportima, sto na PM?
Cisto istine radi.
PS: Imam screenshot sve moje i tvoje prepiske, a i sa drugima, za svo vreme od kada sam ovde - mnogi bi crveneli.l...![]()
Meša Selimović
Idi bre čuvaj ovce, prestani da me stalkuješ po forumima.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Izmenio/la kronostime; 14.08.2019 u 20:06.
Meša Selimović
Ne znam sta si teo da napises ovoi da diskreditujes novog moderatora?![]()
Ne moras cinkati Dekkarda, znam da me je prijavljivaoverovatno gomila ljudi ali sve im je oprosteno.
Sto flejmujes kronose,ides na sve ili nista...reci sta ti fali, sta ti treba, ucnicu ti zarad starih dana
Ako sam ti sta pisao u porukama slobodno pusti mojeja sam cak i pretnje pojedinih itd izbrisao....
![]()
3× ABA League champion (2015–2017)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
3× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Losmi, tebe sigurno ovi "tvoji" najvise prijavljivali i trazili banove![]()
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone