Za koje pare je Dej igrao u Italiji ?????
On moze da trazi 500.000 al ce ih dobije nikad.
Posebno posle ove sezone u Galatasaraju.
Ostin Dej je nedisciplinovan igrač i ne uklapa se u našu priču o ljudskim osobinama igrača koju je forsirao Dejo a Alimpijević nastavlja
Vilijams-Gos i Dej, neka brzonoga skracena petica koja u slobodno vreme radi na selidbi klavira i ja bih zatvarao radnju. Sa cetiri hot defanzivca bismo valjda uspeli da sakrijemo Deja u odbrani a bas bih voleo da ga vidim na poziciji Simonovica iz prosle godine kako sipa kao sumanut. Jedini minus u tom scenariju je sto ne znam kako bi se muceni Kovacic drao Deeeeeeeeeej, nema to tu harizmu kao kad drekne Siiiiiimonoviiiiic.
Samo Nigel Williams-Goss ...
nedostaje Zvezdinho
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Odakle vama, ljudi, te insajd informacije o tome kako se koji igrac ponasa u svlacionici?
Ja Ostina Deja bas bas gotivim, jos dok je u Sparsima gulio garbage time, ali prosle sezone u EL nisam video goreg defanzivca od njega. Spor, neatletican, nezainteresovan, mozda ima i do toga sto je igrao u Galati gde je bas grozna atmosfera bila, ali opet. Ne verujem ni da je nesto mnogo skup, igrao je u Italiji pretprosle sezone.
Mislim, mi u sustini nemamo taj luksuz da dovodimo perfektne igrace, mora negde i da se rizikuje. Dej bi mogao da bude bas dobar ubod, ako bi se zaista "nalozio" na sve ovo. Dje je i sta radi Peri Jones? Slican tip igraca, meni se jos vise dojmi od Deja.