Me zezas?![]()
Kupio si igraca za 40 milja, a prodao nekog iz svoje momcadi za 45, bukvalno si 5 milja zaradio i net spend bi ti bio -5 million. Zaradio si vise nego si potrosio.
Tvoj Juve potrosio 100 milja na nove igrace, a proda iz tima igrace za 50 milja. Net spend bi im bio 50 milja jer su povratili pola potrosenog iznosa kroz prodaju...
Slabo sam pratio Juve, ali mi je tesko da poverujem da golman koji je na par godina od penzije je branio bolje od jednog od najboljih golmana u Evropi koji je u prajmu.Zna se ko ima bolji golman celokupno i ko ima bolju karijeru, a mi pricamo o jednoj sezoni.Uostalom napisao sam da je vrhunski golman samo ne verujem da bi na golu Totenhema branio podjednako dobro kao Ljoris.Ceh je malo branio prosle sezone, pa se mogu i Ljoris i Bufon ugurati u top5, a i mi da prestanemo sa ovom temom ''Ciji je tata veci''.
![]()
Sedam debila je gleda iz auta
Sramota u kakvom je sastavu izasao W.Ham protiv rumunske Astre u LE. Ispali su inace, nadam se da cemo ih napuniti posteno u nedelju.
I ovako su usli u LE zbog fair playa, bolje da su odmah rekli da im se ne igra to takmicenje. Ja to ne bih tolerisao.
Luke Hendrie novi igrač Burnley-a!
Luke dolazi iz Derby-a a ponikao je u Mančester Junajtedu. Ima 20 godina, igra sredinu i potpisan je ugovor na godinu dana.
Najbolja vijest cijelog ljeta#Breaking - @MCFC manager Manuel Pellegrini has signed a new two-year contract, tying him to the club until June 2017![]()
Jel fakat?![]()
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Kakav car, nažalost jednosezonski, nedostaje mi to psiho radovanje posle gola.