Aj ja cu opet.Mnogo mi je zao sto se nisam provozao na rolerkosteru u Becu kada sam bio.Taj rolerkoster ima jedno 20 metara cini mi se da je najveci luna park u Evropi(nisam siguran),jednostavno usrao sam se kad sam video kako se sve to vrti i podize cak 20 m u visinu,zastrasujuce.Par drugara je selo i otislo,kada su sisli rekli su da su videli ceo grad bukvalno i da nije nista strasno,ali im nisam verovao.Kada smo stigli u hotel hteo sam da se pojedem sto nisam i ja seo na rolerkoster nego sam ispao plasljivac obican![]()
A i sam znam da u Bec necu otici vise nikad tako da se kajem zbog propustene prilike.![]()
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Ovde se i ne treba pisati svaki dan, bitno je da mesta za "gresnike" na forumu - ima
pa kad`coveku nadodje, samo napise.
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Air, ovde kanda niko ne sme da se "ispoveda"
Ja htela nesto da napisem, ali odustala, svi savrseni![]()
Fokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Air, ova tema zamrla
Ajd napisi nesto, mozda se jos neko "oglasi"
Ja sam kao ona tetka na onoj temi, volim leptiriceali nesto ih nema, valjda zbog zime
Eto, priznajem da volim leptirice...sad na sud![]()
Fokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Ne kazem da sam se usrrr ali u nedelju letim a vec dve nedelje sta god da otvorim bruju... prvo heli pa sad avion
Pomozi Boze![]()
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Menjaj nick ... nema ti druge![]()
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….