Dajte mi samo cod za ligu da udjem na jednoj i drugoj![]()
Dajte mi samo cod za ligu da udjem na jednoj i drugoj![]()
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Mirror +1, ovi menjaju pravila dva dana pre početka i sve je ružno i neorganizovano. Još svaki put malo bljucnem kad vidim te 1 cene.
Predlog: Napravimo anketu FIFA Blater vs. Mirror, glasamo 24h i igramo pobednika. Izgubiće na značaju i taktici ako krljamo oba.
Slažem se sa Lunatik-om. Jedan, i neka bude mirror jer po ovim komentarima vidimo da je bolji...
IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Ma hebes anketu, igramo mirror. Svi su za to![]()
Daj da i ja jednom budem autoritet![]()
Revolucuja i divljanje pred Svetsko! : D
Ljuba Mirror
![]()
Sad sam overio mirror. Nema sta da razmisljamo...
Ovaj je isti kao fantasy EPL, a to je mnogo bolje od onog smeca gde moras igrace Alzira i Irana da uzimas.
Dale, pravi ligu. Podeli passworde ko hoce pa da pocnemo![]()
Napravio ja , ima 10 minuta najmanje![]()
Drago mi je sto smo svi bili za Fantasy koji je bolji dosta .
Prvi post je editovan![]()
Brajki, hoce igrati Immobile prvu za Italijane?![]()
Kapiram da nece biti mnogo promena. Interesuje me kakvu ce minutazu imati ovi Holandjani sa klupe, pa cu nakon prvih utakmica u grupama da vidim sta i kako dalje![]()
Nisam nešto zadovoljan ali nema veze, idemo GAUCHOS MAFIA![]()
Izmenio/la Il Capitano; 09.06.2014 u 16:18.
IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Mozda par promena inace svidja mi se kako ovo izgleda,ali ne svidja mi se sto pise da je Ronaldo doubtfull?![]()
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Javite kad se za CR-a bude znalo sigurno hoce igrati na prvoj tekmi.