Your Google Adsense code here
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Il Capitano
- Moć reputacije
- 214749063
Stojim, pišam na sokaku i uživam u svežem zraku i dok mi tako mlaz curi, moja misao ka tebi juri, čujem u daljini kako se dereš i pomislim... garant sereš.
Izmenio/la NemanjaMikser; 29.11.2018 u 17:50.
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Dolazi lik u biblioteku:
- Dobar dan, imate li knjigu o samoubistvu?
- Ma da, pa da je ne vratiš!
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Kaže Fata Muji: - Danas sam jednom prosjaku dala pun tanjir supe i 10 maraka! - Je l‘ pojeo supu? - Je! - E, onda je zaista pošteno zaslužio tih 10 maraka!
Crvena Djavolica
- Moć reputacije
- 214749692
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
kaže
pita ćale ciga sina
sine, oćeš spid?
neću tata
dobro, nemo posle bude 'gladan sam'
07:30 Pravim Snješka Bjelića dok čistim snijeg ispred kuće.
07:45 Kraj kuće prolazi susjeda koja zbog rodne ravnopravnosti protestira zašto postoji samo Snješko Bjelić!?
07:55 Pravim žensku varijantu Snješka Bjelića... Snježana Bjelić
08:00 Majka sa dvoje djece prelazi na drugu stranu i naziva me manijakom zašto Snješko ima grudi... Pokušavam da objasnim da je to Snježana...Skidam grudi..
08:15 Susjed iz zgrade pored mi drži predavanje, zbog mrkve, da se ne igram hranom. Čovjek je vegan, dajem mu mrkvu i stavljam narandžastu štipaljku...Pita me da li je mrkva organska...
08:30 Svećenik me hvali zato što sam očistio ulicu, ali me kudi zato što sam napravio dva gej Snješka Bjelića...Kakav to primjer dajem djeci?!
08:45 Pripadnik romske nacionalnosti skuplja sekundarne sirovine iz kontejnera prekoputa. Dajem mu čašicu rakije. On otpije i zajebava me da sam rasista. Pitam ga zašto? Kaže, zato što su Snješko i Snježana bijeli...
09:00 Komunalni redar mi piše prijavu jer sam Snješko Bjeliće napravio na stazi za slabovidne i slijepe ljude i zato što nisam imao fluorescentini prsluk. Oblačim žuti prsluk. Na pokušaj da i njih podmitim rakijom, pitaju me da li imam viski...
09:30 Policija mi prilazi i legitimira me zbog žutih prsluka koji nosim i koje sam navukao i Snješko Bjelićima..Oduzimaju i metle ( dekoracija na Bjelićima ), jer pozivaju na strah, batinjanje i nasilje...Priveden sam zbog širenja mržnje i nasilja.
Zautsavili saobraćajci desetak-petnaest vozila i alkotestiraju vozače. Jedan lik se probija kroz gužvu i obraća se saobraćajcima:
- Mogu li ja da duvam prvi ?
- Može, može - nasmeja se policajac i dade mu alkotest.
- Opaaaa, 2,5 promila...pa ko će to meni peške kući - sav, pun sebe kaže saobraćajac....
- Pa peške sam i došao...reče lik i ode niz ulicu.
Nil Armstrong dolazi na mesec i zapocinje svoju cuvenu recenicu: Ovo je mali korak za... i padne mu pogled na tri lika koja na vatrici peku slaninicu.
-Odakle vas trojica ovde?
Prvi kaze: Ja sam iz cernobila nesto puklo i ja odjednom ovde.
Drugi kaze: Ja sam iz egipta skacem sa piramide na piramidu i odjednom se stvorim ovde.
Treci kaze: Ja sam iz Niš.
- Pa kako si zavrsio ovde? Pita ga Nil
- Nemam pojma idem od kuma sa slave
Kako se zove mali kamion sa Bliskog istoka?
Mesopotamić.