1. Адем Љаљић (Фиорентина) 50 бодова
2. Пол Погба (Јувентус) 40 бодова
3. Хернанеш 30 (Лацио) 30 бодова
4. Мануел Пасквал (Фиорентина) 6 бодова

Гол месеца:

предлог бр. 3. Адем Љаљић (Фиорентина) - 28.10.2012 - 9.коло - Фиорентина-Лацио 2:0