Ma covek veze nema al ajde i to da progutamo nego sto tripuje da je vrhunski znalac.....![]()
Ma covek veze nema al ajde i to da progutamo nego sto tripuje da je vrhunski znalac.....![]()
e jel neko znao da je Toresu igranje glavom jaca strana? posto je to gojko sinoc rekao onda moramo verovati. srecom danas ce man.unt. prenositi aca englez ili se bar nadam.
[quote author=dr.dule link=topic=1046.msg61207#msg61207 date=1240396334]
e jel neko znao da je Toresu igranje glavom jaca strana? posto je to gojko sinoc rekao onda moramo verovati. srecom danas ce man.unt. prenositi aca englez ili se bar nadam.
[/quote]
A brale svaki gol Arsenala (citaj Arshavina) je propratio gao da je dobio na loto a golove Liverpool-a kao da mu je neko ne daj Boze umro.Znaci i da nisam znao da navija za Arsenal nakon onog sinoc bih znao...
sad mi je postao drag
kralj.dikcija mu ko u predrag ejdusa,glas ko u slavuja,ukus ko u marka jarica.kralj.a jos i navija za arsenal.
Tolike godien radi i opet nema pojma,malo sam grub ali stvarno zvuci pogubljen i nerijetko iznosi netacne cinjenice.
jel Savo sta se desava sa najboljim Necinim crncem? propade covek u zemlju . nema mu ni traga ni glasa. Maglasprort, Putovanje, Njakvi...
zar izgubiste posle Marjana jos jednog doajena Sportklub prenosa. jos samo da Magla sport vam mazne Zuleta za nfl meceve i Viska za tenis koji nasiroko najavljuju od januara pa ce vam ostati Denda ili Dobrosav Gajic.
U svakom slucaju mnogo je bolji od Nedeljka Kovinjala koji bi bio u stanju da smori derbi izmedju Zemlje i Marsa cini mi se![]()
Svaka cast SportKlubu za kupovinu prava za prenos utakmica Premijer Lige 2010/11. Mnogo bolja opcija nego RTS za koji nikad nismo bili sigurni da li ce se neka utakmica prenositi ili ce u poslednji cas pustiti nesto trece.
Ipak i taj RTS je sutnuo Gojka A. posle onog clanka u Blicu u kom su takodje navodili kako mi, obozavatelji fudbala u Srbiji, zasluzujemo bolje komentatore, i neke nove klince, od doticnog gospodina.
Naime, GOJKO ANDRIJASEVIC ne 'ucestvuje' u utakmicama koliko to rade drugi, mladji komentatori; kaze ime igraca tek posto je taj dodao nekom drugom i tako kasni! sa prenosom; pokusava da sastavi malo opsirnije recenice ali kako to sporo ide, u medjuvremenu se svasta izdesava na terenu da ta njegova 'konstatacija' gubi svaki smisao!!!;
lupeta, vredja nasu inteligenciju (ali i inteligenciju svojih poslodavaca)!
Pokusavam da uzivam u najboljoj ligi na svetu, ali kada na pocetku prenosa cujem njegov glas, gubi se svaka car modernog fudbala!!!
Pocetak drugog poluvremena utakmice L'pool - Arsenal 2010/11. delimicno pokazuje na sta tacno mislim, a Man UTD - N'castle da ne govorim!!!
Dragi SportKlub-e, molim te kao veran gledalac da ukoliko BAS ne mozes da oteras GOJKA! (ako je u pitanju neki ugovor), da bar svedes procenat utakmica koje on prenosi na minimum minimuma!!!
Hvala dragi SportKlub-e.
Vas verni gledalac, Marko.
Definitivno najgori komentator na SK, mijesa covjek Wilshire-a i Ebuea $JS}|
Hvala na predlozima,i kritikama (nesumnjivo dobronamernim).
Medjutim, ko god radio na SK nje slucajno tu gde jeste. Konkretno za Gojka (vernog navijaca Arsenala) moze se reci da odlicno "skenira utakmicu i sam rad klubova.Cinjenica da se ne snalazi u tome da to svoje znanje prebaci u reci u kratkom vremenskom periodu nije dovoljna da ga okarakterisete "najgorim".
Hvala![]()
Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Izvin'te ali sta to onda cini dobrog komentatora ako ne KOMENTARISANJE??? Nije mi jasno.
Ako je to vec slucaj s njim, onda neka bude 'drugi' covek, i neka svoje 'skeniranje' prilozi komentatoru koji bi sa tim znao sta da radi.
Nisam neki fan Gojka ali u odnosu na Aleksandra Stjanovića je car, čovek bar ne smara celu utakmicu sa tračevima i ostalom gomilom nepotrebne statistike. zabole me ko čiju ženu kerembeči i slično... inače, generalno, sportklub stvarno ima najbolje komentatore
Po meni je Aca Stojanovic magistar za Gojka,covek ume da te drzi u mecu iako je na primer mec jako los i nema prilika itd itd.
Meni je Gojko super !! Fudbal poznaje savrseno, secam se kad sam bio praksi na RTS-u da su mi pricali kako npr. pregled Lige sampiona ili Premijer lige radi bez ikakve pripreme, sve govori iz glave .. I sto je jako vazno ima odlican glas ..
Aca Stojanovic je najgori komentator ikada !!