Pogledati punu verziju : Pikado
Ne videh da ima tema ,gleda li neko , u toku Grand Prix , veceras od 8 maraton od 8 meceva 1.kola :D Inace nekad gledao na DSF/Sport 1 , sad nzm ko prenosi , gledacu malo veceras :D
Aj mi reci jos i da Lakros pratis i docu ti u Bih da te polupam ko magarca al onako prijateljski :D
Имам игрицу на фону, до јаја ствар.
Aj mi reci jos i da Lakros pratis i docu ti u Bih da te polupam ko magarca al onako prijateljski :D
Ne pratim pikado uopste, nekad sam znao ispratiti pa sam bacio pare cisto da pratim nesto vecears , odmah me prva srusila xD Ali eto neka teme :D Lacrosse , to ono sa palicama ? :D
Pratim svaki sport, tako i pikado :biggrin:
Ovo Tejlor osvaja, lagano :)
E odigram jos jedan tiket i stavim Newtona protiv Baxtera iako je Baxter ime za njega :D Vodi Baxter 1-0 i 2-0 i pravi preokret Newton , dobija 3-2 2.set i u 3. vodi 2-1 , dominacija :D iako izgubio ovaj sad
Koji ste vi kraljevi :D Pa ja to ne bih mogao pratiti da mi drze pistolj uperen u glavu.
To je zanimacija kada u kladionici nema slot aparata nije sport.
Ne zezaj , pravi sport , jos bolji kad se kladi , koji su ovo doktori :wthy: Osborne masio D20 3 puta za 2-1 u 1.setu , kaznio Wade :D i ima igru za set :D
James Wade :wthy: Koji je to doktor :wthy:
Wade trenutno ne moze da se sastavi :biggrin:
http://www.frombar.tv/v-4/6/4/v-460582.html
http://www.thefirstrow.eu/sport/darts.html biraj :D
unisti mi vece , cekao bi jos jednog za 30 eura sunce li mu :facepalm: Bio mi glavni zicer na tiketu od koga izgubi , strasno , u zadnjom legu 8 puta ne moze double ubosti
Mozes slobodno staviti da Tejlor osvaja :)
Prvi set je gotov :biggrin:
Uskoro pocinju Tejlor i Robert.
3-0 za Tejlora, u najavi.
Ima li vas :biggrin:?
Tu smo. Gledamo Lakros i pikado istovremeno. :D
Kako mozete to gledati ne kontam. Pa ta igrica se igra uz pivo sa ortacima :D
Prvi leg lagano za Tejlora, koji je to doktor.
Pa naravno da se igra s ortacima, igra se i bilijar, tenis, stoni... ali moze se sve to i gledat' :biggrin:
1-1
Ali kako ovaj Tejlor lagano otvara legove, haos :biggrin:
3-1 prvi set.
Kako covjek otvara i zatvara legove, dominacija :)
Dobi Tejlor prvi , morao je Thorton ovde izjednaciti na 2-2
Neda Thorton , neda , 1-1 , odlican set je odigrao , Taylor nije iskoristio veliku sansu koju je imao na 1-1 i to ga je kostalo :D
2-1 , ala breakova :ajde: Najbolji mec na turniru do sada :D Ala skida Thorton 180-ice
Nije Tejlor u formi, ali okrenut ce on ovo, ne sumnjam ni malo :biggrin:
Kakva zavrsnica 4.seta :lol1: :lol1: Da vidimo ko ce da slavi :D
Thorthon moze da se upuca , promasio pobedu , ej 2 strelice za D20 i masi :facepalm:
Vraca Taylor uslugu , leg za pobedu , 2-2
Zasluzio je ruku na srce, pobeda karijere , kakav mec , u zivotu nisam gledao neizvesniji i bolji mec :wthy: Konstantno nereseno i neizvesnost , THE THORN!
Dok je bio u formi :D
http://www.youtube.com/watch?v=4OG6cQbFRE0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cjS2B52jBbU&feature=related
A ovo je daleko najbolji mec :)
http://www.youtube.com/watch?v=bc4RNkyc6m0&feature=related
Uzivajte :biggrin:
Mocni Whitlock , najjaca bradica & frizura :D
Nadam se da ces i veceras malo pratiti ako nista da komentarisemo , Thorthon bi trebao dobiti Kinga , doduse ako odigra kao sinoc pobeda se nece dovoditi u pitanja , kako je samo skidao 180-ice :wthy: Pipea nisam gledao ali jesam Van der Voorta protiv Dolana , Dolan je odigrao bas dobro i ide ga ovde i mislim da ce dobiti Pipea. Gerwen brani Holandsku cast , po meni derbi veceras , igra protiv Hamiltona , ne bih davao prognoze. Newton ako odigra kao do sada , od onog preokreta protiv Baxtera igra super i mogao bi lako dobiti Nicholsona :)
Kako Hamilton pogodi T20 T20 D20 za ostanak u mecu.
I kol'ko vidim, za pobjedu i plasman u polufinale.
Gerven ima tremu :biggrin:
Igras li pikada negde online , ja na flyordie.com igram
Ne igram, previse sam ja dobar za to :biggrin:
Salim se, al' mogao bi' probati :)
Ma bravo!
Ajde, odlucujuci leg.
Mozes ti to :biggrin:
Sta je sve Gerven propustio, red bi bio da izgubi :biggrin:
registruj se pa da igramo , zanimljivo je :D
Pokusat cu :biggrin:
Torton-Mervin
To bi trebalo biti zanimljivo.
Ako Skot bude pogadjao T20 (180-ke) kao protiv Tejlora, tesko tu King moze sta da uradi :)
Kinga na van Gerwena u finalu , dosta lud turnir , blagu prednost dajem Holandjaninu , igra odlicno , cinjenica da ima 95 poena po ruci u proseku sve govori
S Kingom se nikad ne zna, ali da je Gerven favorit, jeste.
Ima li neko da gleda finale veceras ?
Ima na sport1 evropsko prvenstvo citavu vece, zanimljiv duel Tortona i Van Barnevelda, Torton je dosta bolji tokom citavog duela ali je izgubio 3-4 dobijene partije, gde imao po 3-4 bacanja da zavrsi ali nije uspio... 9-8 vodi(do 10 se igra)
edit : neverovatna rutina i sigurnost Barnija, Torton ne moze zavrsiti, trese se ruka, tri puta gadja D20 i ne uspeva resiti mada ni Barni ne uspeva sada dva puta D20 za pobedu. Konacno Torton pogadja za pobedu :D lud mec
Zato sad igra najveci, jedan jedini The Power
colke995
21.12.2016, 21:24
Trenutno u toku PDC World Championship, pa me interesuje da li ima neko da prati. :D
Johnny Rotten
04.08.2017, 23:56
Prati li ko PDC ili BDO? Znam da u Srbiji ima masa igrača, pa shodno tome dajte da oživimo temu.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Prati li ko PDC ili BDO? Znam da u Srbiji ima masa igrača, pa shodno tome dajte da oživimo temu.
Ja pratim isključivo BDO.
Johnny Rotten
06.08.2017, 00:14
Ja pratim isključivo BDO.Ko ti je omiljeni igrac ?
Ko ti je omiljeni igrac ?
Omiljeni igrač mi je, bez konkurencije, Wolfie Adams. Osim njega Hurrell mi je simpatičan, recimo. Uglavnom za Britance navijam.
nije vrag da nitko ne prati finale svjetskoga. Budi se Taylor, valjda će uspjeti okrenuti :cool:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.5 Autorsko pravo © 2021 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.