PDA

Pogledati punu verziju : Format pustanja



zloca
01.06.2012, 11:51
Pozdrav, vidim da redovno pustate MotoGP na SportKlub programu dok na SKPrime nema nista ali to nije moja briga. Nego sad ono sto sam dosao ovde.

Imam jedan problem. Imam LG LED tv, medjutim, on na programu prepoznaje da je u 4:3 formatu i sece mi krajeve slike. Ne vidim uopste jedno 20cm sa leve i desne strane, kada pokusam da ga rucno razvucem samo razvuce i opet mi odsece krajeve. Da sumiram sve sto sam rekao: slika je u 16:9 formatu dok meni tv ga prepoznaje u 4:3 formatu. E sad, na SKPrime isto prepoznaje da je u 4:3 formatu ali ja razvucem sliku i sve je normalno. Zanima me da li mozete pustiti u istom formatu (4:3) program SportKlub kao sto je SKPrime?

Nebojsa
01.06.2012, 12:02
Koliko ja znam, to je obicno do provajdera kablovske, ja kuci u Vrscu imam isti problem sa Eurosportom 2. Nazovi provajdera i reci im za problem, mada sam ja to uradio i jos nije ispravljeno cini mi se.

MarkedOne8
01.06.2012, 12:28
Ja imam stariji tip klasičnog Samsungovog TV-a.Isti imam problem sa krajevima slike.Ne vidim uopšte onu traku sa poretkom pa ne znam ko je na kojoj poziciji.

Nebojsa
01.06.2012, 12:32
Koliko ja znam, SK sve emituje u 16:9 formatu, sad je samo pitanje kako ih konvertuje lokalni provajder. Neko mora da dodje do tog resivera i da promeni format.