PDA

Pogledati punu verziju : Problem sa F1 Live Timingom



Alonso
15.06.2011, 15:55
Da li neko zna sta treba da radim kad god udjem u livetiming formule 1 pise mi Missing Plugin-in ?

Vanja #66
15.06.2011, 16:13
Mislim da ti fali flash player, ako imas onda nije dodat kao plug in...

Nebojsa
15.06.2011, 16:41
Da li neko zna sta treba da radim kad god udjem u livetiming formule 1 pise mi Missing Plugin-in ?

Prvo, dobrosao na forum, nadam se da ce ti biti ugodno.

Sto se tice tog problema. Livetiming se koristi sa Java platformom. Vrlo cesto imas to vec instalirano na kompu, ali F1 uvek trazi noviju varijantu. Evo ti link za download:

http://www.java.com/en/download/index.jsp

Sta god da jos treba slobodno se obrati, mozes i porukom.

Vanja #66
16.06.2011, 09:41
Prvo, dobrosao na forum, nadam se da ce ti biti ugodno.

Sto se tice tog problema. Livetiming se koristi sa Java platformom. Vrlo cesto imas to vec instalirano na kompu, ali F1 uvek trazi noviju varijantu. Evo ti link za download:

http://www.java.com/en/download/index.jsp

Sta god da jos treba slobodno se obrati, mozes i porukom.

Jao da, nije flash nego Java, covece sve mi se pomesalo... :facepalm: Izvini Alonso...

Alonso
16.06.2011, 14:37
Hvala vam na informaciji.